Download Read Online   book
Author: มาร์ค มิเนอร์วินี
Publisher: Nation Books
ISBN: 6165156185
Size: 48.69 MB
Format: PDF, Kindle
View: 1618

by มาร์ค มิเนอร์วินี


Original Title:

เทรดแบบเซียนหุ้น ให้ได้กำไรขั้นเทพ มาร์ค มิเนอร์วินี ผู้ชนะรางวัล US Investing Champion เปิดเผยระบบการเทรดของเขาเป็นครั้งแรกอย่างที่ไม่เคยบอกที่ไหนมาก่อน เป็นระบบที่ใช้เวลาทดสอบและผ่านการพิสูจน์มาแล้ว และทำให้เขาได้ผลตอบแทนเป็นตัวเลขเปอร์เซ็นต์ 3 หลักเป็นเวลา 5 ปีติดต่อกัน เฉลี่ยประมาณ 220% ต่อปีสำหรับผลตอบแทนรวมทบต้น 33,500% ในหนังสือ เทรดแบบเซียนหุ้น ให้ได้กำไรขั้นเทพ เล่มนี้ มิเนอร์วินีเปิดเผยวิธีการทางตลาดหุ้นที่เรียกว่า SEPA ซึ่งเขาได้จดทะเบียนเป็นเครื่องหมายทางการค้าไว้แล้ว SEPA เป็นวิธีการที่ให้ผลตอบแทนมากกว่าปกติที่ทำได้ในทุกตลาด ด้วยการผสมผสานการบริหารความเสี่ยงที่มีความรอบคอบ การวิเคราะห์ตัวเอง และความพยายามมุ่งมั่นเอาไว้ด้วยกัน เขาได้อธิบายไว้อย่างละเอียดว่า จะเลือกจุดขาเข้าที่แม่นยำและรักษาเงินต้นได้อย่างไร เพื่อให้ได้ผลตอบแทนเป็นตัวเลขเปอร์เซ็นต์ 3 หลักอย่างต่อเนื่องสม่ำเสมอ ไม่ว่าคุณจะเพิ่งเริ่มเข้ามาในตลาด หรือคุณเป็นมือโปรที่ช่ำชองแล้วก็ตาม มิเนอร์วินีจะแสดงให้เห็นว่า ต้องทำอย่างไรจึงจะได้ผลกำไรขั้นเทพ! คุณจะได้ความรู้อันมีค่าจากบทเรียน ความเป็นจริงของการเทรด และกลยุทธ์เฉพาะตัวที่เขาได้นำมาบอกเล่าไว้ในหนังสือเล่มนี้ ทั้งหมดนี้มาจากประสบการณ์ตลอด 30 ปีในฐานะนักเทรดหุ้นที่ประสบความสำเร็จมากที่สุด เทรดแบบเซียนหุ้น ให้ได้กำไรขั้นเทพ จะบอกคุณว่า • จะหาหุ้นตัวเก่งสุดได้อย่างไรก่อนหุ้นทำกำไรก้อนโต • จะเลี่ยงความผิดพลาดราคาแพงที่นักลงทุนส่วนใหญ่ทำได้อย่างไร • จะจัดการผลขาดทุนและรักษาผลกำไรได้อย่างไร • จะหลีกหนีสถานการณ์ที่มีความเสี่ยงสูงได้อย่างไร • จะซื้อและขายเมื่อไหร่ให้ถูกต้องแม่นยำ • จะซื้อหุ้นที่เสนอขายให้นักลงทุนครั้งแรกได้อย่างไร • ทำไมการประเมินแบบดั้งเดิมใช้ไม่ได้ผลกับหุ้นดาวรุ่งโตเร็ว • ตัวอย่างการเทรดส่วนตัวของมิเนอร์วินี พร้อมความเห็น ตัวอย่างแผนภาพมากกว่า 160 ตัวอย่าง และกรณีศีกษาจำนวนมากที่พิสูจน์หลักการของมิเนอร์วินีแล้วว่ามีประสิทธิภาพอย่างเห็นได้ชัด หนังสือ เทรดแบบเซียนหุ้น ให้ได้กำไรขั้นเทพ ทำให้คุณมีระบบการลงทุนหุ้นมาอยู่ในมือ เป็นระบบการลงทุนที่มีประสิทธิภาพมากที่สุดในโลกวิธีหนึ่ง ซึ่งยังคงเป็นความลับจนถึงบัดนี้ มาร์ค มิเนอร์วินี นักเทรดที่ประสบความสำเร็จมากที่สุดคนหนึ่งของประเทศสหรัฐอเมริกา เคยเป็นผู้ช่ำชองในตลาดหุ้นวอลล์สตรีทมาเกือบ 30 ปี เขาก่อตั้ง Minervini Private Access ซึ่งเป็นโครงสร้างที่ให้บริการการเทรดหุ้นในวิธีการ SEPA แบบเรียลไทม์สำหรับสมาชิกออนไลน์เท่านั้น ละยังจัดอบรมโปรแกรม Master Trader Program ที่ผู้เข้าร่วมได้ประสบการณ์ตรงจากการศึกษาหลักการของเขา

Download Read Online   book
Author: เผดิมภพ สงเคราะห์
Publisher: Nation Books
ISBN: 6165155413
Size: 61.92 MB
Format: PDF, Kindle
View: 4655

by เผดิมภพ สงเคราะห์


Original Title:

คุณจะเลือกเป็นนักลงทุนแบบไหนดี แนวทางต่าง แต่เป้าหมายเดียวกัน MI : Momentum Investor นักลงทุนโมเมนตัม หรือ เอ็มไอ จะมองภาพใหญ่ของเศรษฐกิจ หากจังหวะและเวลาอยู่ในช่วงวงจรเศรษฐกิจขาขึ้น VI : Value Investor นักลงทุนหุ้นคุณค่า หรือ วีไอ จะมองหุ้นรายตัวโดยใช้งบการเงินมาวิเคราะห์ มองหุ้นแบบเจ้าของกิจการ และจะถือหุ้นตลอดไป จนกว่าพื้นฐานจะเปลี่ยน แม้การลงุทนสองแนวทางนี้จะแตกต่างกันอย่างสิ้นเชิง แต่สามารถสร้างความมั่งคั่งและอิสรภาพทางการเงินอย่างยั่งยืนได้เช่นกัน

Always Another Dawn Silent Weapons For A Quiet War

Download Read Online Always Another Dawn Silent Weapons For A Quiet War book
Author: MARK A. SOMMER, JR.
Publisher: Lulu.com
ISBN: 1365036588
Size: 73.22 MB
Format: PDF, Docs
View: 7096

Always Another Dawn Silent Weapons For A Quiet War by MARK A. SOMMER, JR.


Original Title: Always Another Dawn Silent Weapons For A Quiet War

While flying the Mach Loop, Michael breaks through Mace's Project Looking Glass and finally discovers his ultimate reality. He stretched the multiple timelines to their razor edge, but was it enough to come through to the other side of her reality? She was there, with him, in that other place --- always waiting for him to return.

Accidental Outlaws

Download Read Online Accidental Outlaws book
Author: Matt Phillips
Publisher: All Due Respect, an imprint of Down & Out Books
ISBN:
Size: 72.59 MB
Format: PDF, ePub
View: 3940

Accidental Outlaws by Matt Phillips


Original Title: Accidental Outlaws

Three linked crime novellas that follow working class antiheroes as they indulge in theft, murder, and lawless shenanigans. Ain’t no cops running things out this way. In “Mesa Boys,” Ronnie plots a haphazard heist with a twisted con man. In “The Feud,” tough-as-nails Rex lets his resentment for a local pot dealer cloud his judgement. And, in “Bar Burning,” a mysterious drifter goes toe-to-toe with his new lady’s psychotic ex-husband. Accidental Outlaws is a hellfire ride through working class America’s angsty underbelly. Praise for ACCIDENTAL OUTLAWS: “The hardest hitting rural noir I've read in ages, like a mule-kick in the teeth.” —CS DeWildt, author of Love You to a Pulp and Kill ’Em with Kindness “Just sh*t loads of good fun...trailer trash noir at its very best.” —Grant Nicol, author of On a Small Island, The Mistake, A Place To Bury Strangers and Out On The Ice “Matt Phillips speaks fluently the language of the dispossessed... His whiskey-soaked prose can at times be as slick as a man slinging snake-oil, and other times as brutal as a baseball bat to the head.” —Eryk Pruitt, author of Hashtag and Dirtbags “Phillips’ writing is so multi-layered and deep...An author to watch out for.” —Regular Guy Reading Noir

Historical Dictionary Of The 1970s

Download Read Online Historical Dictionary Of The 1970s book
Author: James Stuart Olson
Publisher: Greenwood Publishing Group
ISBN: 9780313305436
Size: 14.77 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
View: 1151

Historical Dictionary Of The 1970s by James Stuart Olson


Original Title: Historical Dictionary Of The 1970s

The 1970s were difficult years for the United States, a time when long-held convictions were challenged and the nation experienced a collective identity crisis. Women and minorities called into question the belief that freedom and equality are the birthright of all Americans. Watergate and related scandals of the Nixon administration damaged the country's faith in politicians and the political system. The Arab oil boycott, the energy crisis, the environmental movement, and years of stagflation raised doubts about the future of the nation's economy, and in the jungles of Vietnam, many Americans began to doubt their ability to protect the world from Communism. This book includes entries on the prominent people, significant events, issues and controversies, and the culture of the decade.

Traffic And Granular Flow 05

Download Read Online Traffic And Granular Flow 05 book
Author: Andreas Schadschneider
Publisher: Springer Science & Business Media
ISBN: 3540476415
Size: 76.70 MB
Format: PDF, Mobi
View: 703

Traffic And Granular Flow 05 by Andreas Schadschneider


Original Title: Traffic And Granular Flow 05

This book again continues the biannual series of (now six) conference proceedings, which has become a classical reference in traffic and granular research alike. It addresses new developments at the borderline between physics, engineering and computational science. Complex systems, where many simple agents, be it vehicles or particles, give rise to surprising and fascinating phenomena.

Download Read Online   book
Author: Ivan R. Misner, PH.D. (อีวาน มิสเนอร์), Don Morgan, M.A. (ดอน มอร์แกน)
Publisher: Nation Books
ISBN: 6165152090
Size: 18.59 MB
Format: PDF, Mobi
View: 380

by Ivan R. Misner, PH.D. (อีวาน มิสเนอร์), Don Morgan, M.A. (ดอน มอร์แกน)


Original Title:

เรื่องราวความสำเร็จและเคล็ดลับจาก 80 นักขายขั้นเทพชื่อก้องโลก ที่จะช่วยให้คุณประสบความสำเร็จในงานขาย และก้าวสู่ทำเนียบนักขายมืออาชีพระดับโลก หนังสือเล่มนี้ได้รวมเรื่องราวประสบการณ์ "ขาย" และกลเม็ดเคล็ดลับความสำเร็จในการขายของสุดยอดนักขายระดับโลกเอาไว้ถึง 80 คน แต่ละหัวข้อประกอบด้วยเรื่องราวแห่งประสบการณ์จริงและเทคนิคที่สร้างตำนานความสำเร็จที่น่าจดจำของนักขายขั้นเทพเหล่านี้ เนื้อหาแต่ละหัวข้อเล่าสู่กันฟังด้วยภาษาง่ายๆ เหมือนได้นั่งคุยกับผู้ที่น่าทึ่งเหล่านั้นด้วยตนเอง ด้วยความยาวที่ไม่มากนัก สามารถเลือกอ่านหัวข้อไหนก่อนก็ได้ เหมาะกับผู้ที่ต้องการสร้างฐานะ และตระหนักว่าในโลกปัจจุบันการขายสินค้าหรือบริการเท่านั้นที่จะพลิกชีวิตคุณได้ แต่ยังรู้สึกหวั่นที่จะต้องขยาย ลองมองการขายด้วยมุมมองใหม่ คุณอาจจะเป็นอีกหนึ่งคนที่ประสบความสำเร็จเช่นเดียวกับเจ้าแห่งการขายทั้งหลายในหนังสือเล่มนี้ก็ได้

Electronic Trading Masters

Download Read Online Electronic Trading Masters book
Author: Allen Jan Baird
Publisher: John Wiley and Sons
ISBN: 0471436674
Size: 40.70 MB
Format: PDF, Docs
View: 4823

Electronic Trading Masters by Allen Jan Baird


Original Title: Electronic Trading Masters

Discover what makes a winner in the trading game Direct access to the markets has changed how individuals trade. It is now possible to compete on a much more level playing field with the pros, knowing who is buying, who is selling, and at what price. Electronic Trading Masters takes traders to the next level by providing advice straight from the mouths of the newest market wizards. The author interviews top traders in today's direct access markets and uncovers their strategies.

Recent Books :